Workshop

Op zoek naar een leuke workshop waarbij  samen muziek gemaakt wordt?
Of ben jij op zoek naar een mogelijkheid om je pianospel een boost te geven?

 

Dan is DE Basis PianoWorkshop echt iets voor jou!

 

Ja, precies, daar ben ik naar op zoek.

 

  • Wil je dit keer met iets echt bijzonders komen om een speciale gelegenheid te vieren?
  • Wil je met je team of familie echt aan het werk om elkaar op een andere manier te leren kennen?
  • Of wil je je vriend(in) eens op een hele speciale manier verrassen?

Tijdens deze workshop leer je in korte tijd de basis van het piano spelen.  Deze workshop is vooral leuk  in groepsverband, doordat je al snel samen nummers kan spelen en elkaar zou kunnen begeleiden. Maar natuurlijk is deze workshop ook geschikt om samen met je partner een paar geweldige uren te beleven of als cadeau aan jezelf, gewoon omdat jij dat waard bent.

Waarom is het zo leuk?

Het fijne van de piano is dat je alle kanten op kan in de muziek. Of je nu een liefhebber bent van jazz, klassiek of popmuziek, met piano kan het allemaal. Daarnaast is de workshop piano spelen ook leuk voor beginners, want je zal merken dat je binnen mum van tijd de eerste stukjes onder de knie hebt.

De workshop

Na een korte introductie gaan we (per tweetallen) aan de slag. Binnen een uur p.p. heb je de basis van het pianospelen onder de knie en heb je de tools om ook na de workshop je te blijven ontwikkelen.
Van het verkennen van het klavier, naar de notenbalken, de noten, het ritme en dan, ja tot het echt spelen met 2 handen van 2 notenbalken.

Family-Teambuilding

De workshop piano spelen is een perfecte manier om een speciale gelegenheid te vieren, maar ook om aan de teambuilding binnen je bedrijf te werken.

In de eerste plaats is het ontzettend gezellig en daarnaast vormt de workshop een geweldige activiteit om elkaar op een andere manier te leren kennen. Ook is de workshop goed voor het versterken van het groepsgevoel, want door samen piano te spelen heb je enorme lol en luister je naar elkaar om tot een goed resultaat te komen.

Lijkt het je ook fantastisch om dit eens mee te maken en wil je weten wat er allemaal mogelijk is in deze workshop?  Laat dan je gegevens achter in het contactformulier, dan kunnen we eens van gedachten wisselen.

 

Kan jij je voorstellen dat je binnen een dag de basis van het pianospelen onder de knie krijgt zodat je verder zelfstandig verder kan oefenen? Een bijzondere belevenis en mogelijk met je vriend(in), partner of collega op locatie of in een schitterende omgeving en te combineren met een heerlijke lunch.

Ja, het is keihard werken, maar dan heb je ook wat!

 

Zou jij dat ook wel willen met je vriend of vriendin of collega’s? Of samen met je kinderen of familie of lekker met jezelf?

Ja, precies, daar ben ik naar op zoek.

 

Joke en Henk

Wij hadden een ideetje om onze trouwdag muzikaal op te luisteren met een workshop op onze nauwelijks gebruikte piano. De deelnemers zouden onze kinderen met partners zijn. Dit idee hebben we kort voorgelegd aan Karin en die heeft het direct enthousiast omarmd en uitgewerkt. Op zondag 16 december hebben we aan de hand van een leuk, speciaal voor de gelegenheid door Karin gemaakt boekje, een fantastische en inspirerende middag gehad. Zij had alles perfect voorbereid zowel voor de beginners als de iets gevorderden. Het doel was uiteindelijk een kerstliedje te spelen, al dan niet quatre-mains. In groepjes werd er na een enthousiaste uitleg zeer fanatiek door de deelnemers geoefend en iedereen vond het eigenlijk leuker dan dat wij hadden gedacht. Gedurende de workshop die ruim 2 uur duurde kregen de meesten steeds meer zin om weer hun oude pianolessen op gaan pakken omdat ze het  als erg waardevol en leuk hadden ervaren. Na afloop van de workshop heeft Karin nog een kort huiskamerconcert gegeven met een paar kerstliedjes en de prachtige Mondscheinsonate van Beethoven. Al met al was deze middag een groot succes en meer dan de moeite waard. Karin bedankt!