Coaching hoogbegaafde volwassenen

Coaching hoogbegaafde volwassenen om weer in beweging te komen en sinds lange tijd weer gemotiveerd te zijn. Begeleiding hoogbegaafdheid om er achter te komen wat jou tegen houdt, realistische doelen te stellen en een plan van aanpak te maken zodat jouw successen gevierd kunnen worden.

 

Wil jij begeleiding hoogbegaafdheid zodat je

  • meer energie en richting hebt in je leven?
  • je specifieke individuele competenties en vaardigheden (beter) toepast?
  • aan de slag gaat met persoonlijke zaken zoals balans tussen werk/studie en privé, stress of meer zelfvertrouwen?
  • uitval en burnout of bore out voorkomt of keert?

Dan is Coaching hoogbegaafde volwassenen echt wat voor jou

 

Bij begeleiding hoogbegaafdheid is de relatie  echt heel belangrijk, dat er een klik is. In eerste instantie is er dan ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Daarna volgt een intensief coachingsgesprek gevolgd door een heerlijke lunch om vervolgens aan de slag te kunnen waarbij we dagelijks via de app contact hebben en wekelijks via Skype of persoonlijk contact.

 

 

Wil jij hier meer over weten
of een vrijblijvend gesprek?

 

Ja, dat wil ik!

 


Alvast zelf aan de slag?

 

 

DOWNLOAD  deze basismethode en neem alvast de eerste stappen in jouw ontwikkeling!

 

Op jouw ontwikkeling!

 

 

 


Wat kan coaching hoogbegaafde volwassenen jou opleveren?

 

Motivatie

Je komt weer in beweging en je bent sinds lange tijd weer gemotiveerd, doordat het nu duidelijk is wat de reden is dat je begint aan dit proces. Het is je ook duidelijk wat het gevolg is wanneer je niet in beweging komt, wanneer je zo door blijft gaan.

Helderheid

Je krijgt door begeleiding hoogbegaafdheid helderheid, het wordt je duidelijkheid waar je nu staat. Je bent je bewust van de balans tussen je relaties, gezondheid, werk-privé, levensstijl en emotionele leven

Obstakels

We komen er achter wat jou tegen houdt, wat of wie jou beperkt en wat er nodig is om hier minder last van te hebben

Realistisch doel stellen

Je ziet in dat je de lat soms te hoog legt. Je stelt een realistisch doel, prestatiedoelen en procesdoelen

Doordat je je doelen op de juiste manier stelt,  kan je ze beter bereiken. Een doel als ‘meer zelfvertrouwen’ blinkt nou niet bepaald uit in duidelijkheid.
Een doel kan zo vaag zijn dat het geen enkel houvast biedt in het maken van dagelijkse keuzes. En dat is nou precies juist wel de intentie van het stellen van doelen.

Jij kan je door coaching hoogbegaafde volwassenen doelen zo formuleren dat het een leidraad vormt voor de keuzes die je maakt. Op deze manier zorg je ervoor dat de kans op het bereiken van je ambities aanzienlijk wordt vergroot. Dus door jezelf duidelijke doelen te stellen ga jij echt stappen maken.

Strategie bepalen

Flexibel stellen van doelen en strategieën die gaandeweg kunnen worden aangepast. Jouw strategieën kunnen het best iedere zes weken opnieuw worden opgesteld om de strategieën zo goed mogelijk te laten aansluiten op de gestelde doelen. Jij kan bepalen wie of wat er kan bijdragen om verder stappen te maken op weg naar je doel.

Evalueren

Jij evalueert na zes weken wat er heeft gewerkt en wat niet, je bepaalt strategie, stelt nieuwe doelen en natuurlijk vier je de doelen die je voor elkaar hebt gekregen en het proces dat je toch maar mooi in gang hebt gezet.


Alvast zelf aan de slag?

 

 

DOWNLOAD  deze basismethode en neem alvast de eerste stappen in jouw ontwikkeling!

 

Op jouw ontwikkeling!